Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att äntligen få dö

Stobidoor anamnes råxflåx hubinosa mixi spenidar

Lumiflex pendrosa rustyplux nevrosa staagers kux

Foxa riiter suxy kallafon riskfyllda prognosers glömska

Ruxa snuxa rindlum snaabom tulidot mamblana knyx

Ibon att äntligen få dö tarti plaxan tuuber remnån

She loves him vooger böös xaz bixiååm kvadrulla






Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 201 gånger
Publicerad 2012-02-13 20:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP