Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nyhetsreflektion


Själv tror jag på hjärnspöken

Enligt en färsk Sifo-undersökning tror var femte svensk - 21 procent - på spöken, dvs att människor kan gå igen efter döden.

Runt 20 procent säger att de själva "varit i kontakt med eller haft en förnimmelse av en person som är död".

De 20 procenten bör rimligtvis ingå i de 21 procenten, eller hur? Vilket betyder att ynka EN procentenhet av dem som inte haft egna spökerfarenheter tror på spöken.

Vad är det med folk, har de ingen fantasi...?

Själv tror jag på hjärnspöken.




Övriga genrer av Håkan Wiklund
Läst 170 gånger
Publicerad 2012-02-13 21:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Håkan Wiklund
Håkan Wiklund