Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland sårar ord mer än man tror.. =/


>Fruktsallad av känslor<

Ett hjärta, en känsla, ett stort hopp..
Skrattar, ler, pirrar...
Brustet, en känsla, ett hopp..
Ler, flinar, mår illa...
Ett hål, en känsla av hat, ett evigt stort mörker..
Gråter, sörjer, blir trampad på..

En helhet som försvann, står kvar med brustet hjärta, allt som fanns var bara lögn står kvar med all min smärta.




Fri vers av Phenthelysea
Läst 533 gånger
Publicerad 2006-01-24 00:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Phenthelysea
Phenthelysea