Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

-Beundran-

En kvinna en mamma en inspiration, vi plockade liljor och krokus.
För mig var du mormor som lärde mig allt, på blommor du satte ditt fokus.

En växande flicka fick lära sig se, din skönhet i blommornas rike.
En mångfald av dofter en färgglad nyans, en ensam blå blomma i dike.

Det var där bland bladen det var som igår, en lärande flicka fick se dig.
Jag tog den blå blomman du tog mig i handen, så samlat och ej var för sig.

Det var som du sa det det var som jag lärt, en nynnande röst flög förbi mig.
Du böjde dig ner och jag läste ditt svar - Sofia Förjätmigej




Fri vers av Phenthelysea
Läst 278 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-08 18:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Phenthelysea
Phenthelysea