Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag släpper taget om den olösliga ångesten nu...





Jag lägger den svarta ångest och oro

som jag inte kan lösa, i GUDS händer nu

Jag släpper taget om min fars mörker

och undergång, för där han är nu

på den andra sidan, råder endast kärlek,

glädje och frid

Jag väljer att må bra nu, mitt återstående

liv är för kort för att städigt försöka lösa

de problem som inte står i min makt att lösa

Jag känner GUDS närvaro i mitt inre,

och allt jag kan göra är att bejaka

Hans/Hennes heliga energier av

ljus och sanning som utplånar

mina illusioner om att jag är liten,

svag, och ensam och maktlös

Om vi vill så blir vi supervarelser;

dom vi ÄR; sprängfyllda av KRAFT

och KÄRLEK och LIVSGLÄDJE!

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-02-14 15:38



Bookmark and Share


    Ordkonstnär
Tycker om titeln plus dina ord om att släppa illusionerna. Att välja att må bra är oerhört starkt och man har kommit en bra bit med sig själv då.
2012-02-14

  zallander
keep on! light and love
2012-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP