Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Angående Lars Von Triers film Anti-Christ...

 


Varför lägga ner så mycket energi, pengar och kreativitet

på att skapa en film om UNDERGÅNG och MÖRKER???

Nej Lars, vakna upp och ge oss vittnesbörd i produktioner

som visar på vägar till LJUSET och KÄRLEK,

din film gav mej bara ångest...




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-14 17:00



Bookmark and Share


  Militsa
Mer hopp och ljus du har så rätt.
2012-02-14

    ej medlem längre
Kristendomen b.l.a religioner har satt människor i rädsla och t bondage under århundraden. Det är inget nytt. Det är aldrig religion som är "vägen". Om man lyssnar till Yahuwshuwa, så är det raka motsatsen. Det pengagiriga och maktlystna systemet som står som världens fundament idag, är de som skapat religion, sturda av ondskans andemakter! De sannaföljarna av vägen som blev undanröjda av moderskökan katolska kyrkan och Kejsare konstantin. Vittnade om sanningen. Precis som de som av nåd fått ögonen öppnade och idag restaurerar den forntida stigen. Mvh
2012-02-14

  Johan Bergstjärna VIP
cilax

varför detta badande i och upphöjande av ångesten!!??
denna film bara leder rakt in i ett meningslöst mörker
nej, vad människor behöver är HOPP och LJUS!
2012-02-14

  cilax VIP
är inte just din ångest den bästa kritiken filmen kan få? Jag älskar filmen
2012-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP