Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt oss tala så innerligt med varandra som vi gjorde INNAN katastroferna...




Låt oss tala så innerligt med varandra som vi gjorde



INNAN mörkret och förvirringen, stumheten och prestigen

 

byggde sina murar mellan oss

 

Vår relations kärna är inte tystnad, den är jubel och sång,

 

men dimmorna som skiljer oss från varandra och ömheten

 

kan tyckas ogenomträngliga, rädslorna kompakta

 

Men om vi aktiverar vår fria vilja, vår starkaste längtan,

 

om vi kan minnas hur vår kärlek var innan katastrofen,

 

så kan vi tränga in till det förlorade paradiset igen

 

Så kom min älskling, låt oss ta oss in till det levande ljuset,

 

och tända vår innerligaste dialog, för vi är ämnade för

 

glädjen, inte detta helvete, inte denna skilsmässa!

 

 

 

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-15 11:34



Bookmark and Share


    lory
bravo o sant..du skriver så kloka ord med massor av kärleks nyanser...
2012-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP