Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Saknad


Musik utan tårar




Det var så längesedan -

men en dag

ska jag åter

kunna lyssna på

vår favoritmusik

utan att fälla



ledsna tårar




Fri vers av Junitvillingen
Läst 293 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-02-15 13:06



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
Vackert vemod med en hoppfull ton ...
2012-02-22

  M M Mannheim VIP
Jag kan höra ljuvlig musik bakom orden. Men vet inte vilken det är?
2012-02-18

  Lars Hedlin
Den dagen kommer
2012-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen