Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorg

Skapa med händerna stor och grotesk,
formas av lera en varelse fram.
Fasansfull värre än troll från ett träsk
Att den ska finnas är synd och är skam.

Grå och vidunderlig, sväller den ut
Den jäser och slukar upp allt som är kring
Den kramar ut must så att allt känns som slut.
när borta så lämnar den kvar ingenting.




Bunden vers (Rim) av Knickedick
Läst 224 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-02-15 18:30



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
låter mer som förtvivlan
2012-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Knickedick
Knickedick