Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

arom

kaffebönan
träffar gommen

aningens syrlig
bitter smak

korn av livet
flimrar förbi
ångande
fräsande
nästan
lite argt

och

lågmält
obalanserad




Fri vers av kir
Läst 250 gånger
Publicerad 2012-02-15 18:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kir
kir

Mina favoriter
Svar