Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det ska vara ett litet indrag innan "bevittnar mig", sådant faller bort vid publicering här. Har viss betydelse för språket.


vad kropp

vad kropp, förnedrad

o, liknar den mig inte?

tveklöst, liknar den mig
inte

som kropp betraktad

om enbart förmedlad
som kropp

men i hans öga
bevittnar mig

vrids alla leder om
min såriga yta vänd utåt

jag liknar! vad glädje!
en dåres chans

mitt instängda inre
är blottat som hans




Fri vers av Marta
Läst 429 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-02-15 18:40



Bookmark and Share


  Joakim P Udd
även också jag. gillar. att återkomma till som paus. tack
2012-03-08

  cilax VIP
jag också. gillar perspektivet. gillar att du vrider på närliggande (språkligt sett) paradoxaliteter
2012-02-15

    Lustgas
Gillar perspektivet.
2012-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Marta
Marta