Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
\"Bluff-haikuns okrönte (kan det ordnas?) mästare återvänder med ÄNNU en lysande strof om hur vi människor är och hur vi beter oss. Mitt i Prick, Dahnberg!!\" Dahnberg, Poeter, 24/1 2005


Bilar är hårda, jag är ödmjuk


- Oh, hi, God,
can I call you back?





Bunden vers (Haiku) av Dahnberg
Läst 643 gånger
Publicerad 2006-01-24 11:11



Bookmark and Share


  Andreas. Engwall
glas klart
2006-06-14

  sol
avgudar rubriken..
underbart är kort...
snyggt!
2006-03-20

    ej medlem längre
"Det finns ingen abonnent på detta nummer..." Good luck, pal!
2006-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Dahnberg
Dahnberg