Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solklart


Molnfritt himlavalv
kylig natt och solig dag
våren tar över




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-02-17 17:41



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Glädjande vackra ord!
2012-02-21

  Sunlight
visst är det så!

härliga rader
2012-02-21

  Jan Widströmer VIP
Förhoppningsfullt. Förtjänstfullt enkelt.
2012-02-18

    ej medlem längre
Härliga ljusa tongångar i din haiku!
2012-02-17

  Armo
En härlig och upplyftande haiku, vackert.
2012-02-17

  Lena K Nilsson VIP
Ja, härliga tider har vi framför oss ... Fin haiku!
2012-02-17

  Anya VIP
Jaa våren tar över. hoppfulla ord.
2012-02-17

  thyra
Ljuvlig tid spår din haiku oss. Tack!
2012-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP