Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uträknat och ingrott

Jag behöver inga styltor
för att se ner
på mina tår
mina fötter
är redan
ca 173 centimeter från mina
ögon
men vem räknar på
sånt

Ett glas
vin och en öl har
jag druckit
det känns
avslappnande

Jag är en platt sten vid
en strandkant
och snart kommer
ett barn plocka upp
mig för att kasta
macka
jag kommer att göra
mitt bästa för att studsa
innan jag drunknar

Lustigt att
du skulle nämna det
vad ?
jo just det







Fri vers av Ola Rydberg
Läst 163 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-17 19:19



Bookmark and Share


  Casbah* VIP
bra.. lite galen och personlig..helt enkelt bra!!
2012-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan