Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Echo och Bläcktrumman

Dripp dropp dripp dropp
sakta fyller bäckenet.
Många bäckar små,
många beckar igen.
Värst vad det ekar!
Ekor springer läck.
Så fort det blir en läcka
så kommer drevet fram.
Morgonekot, Lunchekot.
Värst var det Ekot!
Stupikvartifemekot.
Stupiditeter rapporteras.
Fåneri är ständigt aktuellt.
Kvällspress, tidspress.
Bläcket hinner inte torka.
Visst blir man beckmörkrädd,
nu är bäckenbotten nådd.
Värst vad det ekar!
Tabloider, faktoider,
androider, idoiter.
Smygjakt, hetsjakt, drevjakt
tills jakten springer läck.
Låter det bekant?
Har du hört det förr?
Låter det bekant?
Har du hört det förr?
Värst vad det ekar!




Fri vers av R Pyper Robinson
Läst 233 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-02-18 11:19



Bookmark and Share


  Nanna X
sköna ordlekar!
2012-02-18
  > Nästa text
< Föregående

R Pyper Robinson