Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
AgnesP skrev texten 'svarthumor' vilken lockade ur mig följande kommentar.


Kritik på en text (792) Spartanska kyssar (foting)






När sommaren hälsar
lokaltåget med sin
klibbiga värme och

mjukglassen säljer nästan
mer än förra julens
klapphysteri. Det är

då som hjärtats
fågel flyger upp
i själens sjöbris

och landar i
ett hav av
som olikfärgade känslor.




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-18 21:15



Bookmark and Share


  ULJO
Strålande iaktagelser
2012-06-19
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP