Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blev inspirerad till att skriva något litet på rim, då jag läste en text om en katt, av 2dark4you... Skrev texten 20e februari 2012 och tycker den har lagt till sig bra tills nu.


Kortis om kärleken




Ibland är en ledsen
och vill bara gråta
över livet som det är
samt dess stora gåta

ibland kommer kärleken
sedan den bara går
då är det precis likt en
lektion som ger djupa sår

ibland är en så sorgsen
fastän solen skiner
ändå skrattar barn
fast vuxna bär sorgsna miner




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-07-29 11:33



Bookmark and Share


  Palett
Här klingar mollackord !
2014-07-29
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP