Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett förvirrat letande

kassen glömdes på torget
av den gamla damen

hon hade glömt bort
hur hon stavade sitt namn

istället tog hon fram skidorna
klättrade upp på restaurangens tak
där hon tidigare jobbat som städerska
för att se om hon kunde hitta sin bil

den var inlämnad på reparation
för att laga sitt namn




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 174 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-02-20 12:54



Bookmark and Share


  Casbah* VIP
tycker om att du leker med texten utan att man som läsare förlorar scenerna
2012-02-20

  Per Blomqvist
Mja frihet under ansvar ;)
2012-02-20

  Catharina Edin VIP
den här texten är helt enkelt härlig!
2012-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson