Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ord

 

 

sirap

rullstensåsar

köpcentran

kåthet

corona

innanmäten

ytspänning

regeringskansliet

björn ranelids kraft

ogråtna tårar

solförmörkelse

vrede

hyperventilering

glador

byalag

jämnställdhet

justitieutskottet

harmoni

drömtydning

plåtslagare

flundror

champanj

läkeprocesser

sjögång

isbrytare

saluhallen

kurage

suicid

blodplättar

godhet

trots

trålare

japan

studs

apor

sillsallad

höggravid

kungen

synsk

perenner

hjärtattack

friidrott

amöba

salut




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-22 12:44



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
...de här roliga kåta och spännande orden ger mig uppslag till 10 romaner minst... och jag får skriva dom själv... å då blir dom ju bra... tack Johan...!
2012-02-23

  Dandelion
J,
du vet,
ja tar dej på allvar,
kan inte applodera blaha,
va menar du?
visst, utlopp e bra...
hoppas du har de ok,
kissarna å fiskarna,
överlever,
mer än så,
att dom saknar dej e klart,
kram G.
2012-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP