Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte vågar

Jag tror inte

Vill inte

Se

Jag ser inte

Vill inte

Ge

Ord till dig

Som sårar mig

Som du begär

Säga som det är

Jag vill inte

Kan inte

Tror inte

Törs inte

Det finns så mycket

Som jag vill göra

Som jag vill höra

Men aldrig vågar.




Fri vers av Tricia Johansson
Läst 262 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-02-22 13:40



Bookmark and Share


    Solaris
Fint flyt!
2012-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Tricia Johansson
Tricia Johansson