Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ord 2

 

 

nattsköterskor

opal

grumligt

salt

sotare

morrhår

ansvar

diafragma

is

gas

stanna

smekningar

studs

lampor

ty

statoil

vårsol

pånyttfödelse

stadsbud

lingonris

apati

stick

nimrod

vy

urskogar

lagar

kompress

målsman

sägner

bulor

vänta

bullar

nattvak

minfält

kastrering

lovikavantar

nittonhundrasjuttiotre

asätare

samhällsfrånvänd

snart

komvux

ångest

nuläget

dreja

kompost

halvdant

klippa

rustik

balkan

styre

lurad

stolpe

olof palme

kastanj

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-02-23 13:10



Bookmark and Share


    lory
bra flöde
2012-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP