Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min vän

Min vän, det var en lång vandring.
Min vän, det tog på oss hårt
Min vän, vi var slitna
Min vän, vi var uttömda tillsammans
Min vän, det är en svunnen tid
Min vän, jag kan inte göra något
Min vän, valet var Ditt
Min vän, tidigare har jag inte förstått
Min vän, nu förstår jag
Min vän, du fick mig att le

Min vän, fortsätt inte le
Min vän, gråt ut
Min vän, Ditt liv var så mycket mer värt
Min vän, Du förtjänade ett värdigt liv
Min vän, jag kunde inte ge Dig det
Min vän, jag kunde inte hjälpa dig
Min vän, jag visste inte
Min vän, jag är ledsen
Min vän, jag såg inte

Min vän, Du har lämnat värdefulla spår
Min vän, Dina spår lämnar aldrig Oss
Min vän, Du finns alltid kvar
Min vän, Du är inte borta
Min vän, Du finns kvar




Fri vers av Ronja
Läst 598 gånger
Publicerad 2006-01-24 22:42



Bookmark and Share


    Mejja
Känns som det du skriver om - är om en vän som lämnat er kvar då hon inte orkat mer. Så sorgset! Det borde inte få ända - men det händer ändå.
2006-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Ronja

Senast publicerade
Brockolipaj
Min vän
Vi vet
* Se alla