Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brockolipaj

Vart försvann alla när mörkret trängde på?
Varför fick alla plötsligt så bråttom?
Varför ser alla så besvärade ut?

Kanske är de rädda för mörkret?
Kanske ville de slippa undan det innan det bryter ut på allvar?
Kanske är det mörkret som besvärar dem?

Eller var det så behagligt i ljuset
att rädslan för att aldrig mer återse det blev för stark?




Fri vers av Ronja
Läst 693 gånger
Publicerad 2006-02-15 21:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ronja

Senast publicerade
Brockolipaj
Min vän
Vi vet
* Se alla