Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädslan tar över

Du kysser mig varm
Jag vill vara kall

Du tittar i min själ
Jag blundar för domen

Du smeker min rygg
Jag gråter inombords

Du somnar på mitt bröst
Jag darrar av rädsla

Du säger hejdå
Jag tänker tillbaks 

Tiden är min fiende 
Du är mitt mål
Mitt vapen är osynlig




Fri vers av B.B
Läst 150 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-24 03:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

B.B