Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
korta dikter


DU ÄR EN VACKER SKAPELSE

DU ÄR EN VACKER SKAPELSE
MÄNNISKAN VILL INTE BARA GLÖMMA DIG




Fri vers av B.B
Läst 118 gånger
Publicerad 2016-09-04 20:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

B.B