Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
korta dikter


EN GÅVA FRÅN FAR

DIN FAR OM HAN LÄMNAT EN GÅVA

DET ÄR INTE BARA GULD

VÄRDIGET HEDER ÄRA

DET ÄR VIKTIGARE ÄN GULD




Fri vers (Fri form) av B.B
Läst 119 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-09-04 22:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

B.B