Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krackelerad is



krackelerad is

i strandpromenadens sol -

hans ord blossar vår





Bunden vers (Haiku) av Paulina LH VIP
Läst 486 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2012-02-24 20:51



Bookmark and Share


  in effigie VIP
ljuvlig...uppsprickande och full av möjligheter....
2012-03-22

    ej medlem längre
Tycker mycket om din fina text.
2012-02-29

    Birgersdotter VIP
Vårligt hoppfull
2012-02-29

  © anakreon VIP
Förväntansfullt
och vackert.
Calle
2012-02-25

  lodjuret/seglare VIP
en vaken text
2012-02-24

  tom boreland
en dubbeltydning
snyggt
2012-02-24

  Frida Louise
Jättebra, ja! Det är en sällsam känsla att titta på is som är påväg att brista. Jättefin haiku.
2012-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Paulina LH
Paulina LH VIP