Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
'Glastemplet' av neverdie, fick mig att vilja skriva kommentaren. Kanske är det solen som får människorna att lyfa på armen till hälsning. Som får munnen att le, ögonen att gnistra samt hjärtat att slå några som extra slag av pur glädje?


Kritik på en text (790) glädjelikt





Om läsaren är glad redan innan
och sedan kommer hit för att läsa

då kommer den redan upprunna glädjen
att fyllas på och fås att räcka
resten av dagen

samt spilla över till andra
att glädjas på vägen.




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-06-14 08:55



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Gläjde smittar ... helt klar :-)
Tack för soligt fina ord/kram
2012-06-14
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP