Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Anti-cancer



Kärlek

Empati

Rättvisa

Jämlikhet

Frid

Förståelse

Innerlighet

Civilkurage

Uppror

Vänskap

Bön

Meditation

Kontemplation

Motion

Sanning

Solidaritet

Inspiration

Harmoni

Trygghet

Naturvistelse

Frihet

Läkedom

Helighet

Själfullhet

Intelligens

Förlåtelse¨

Försoning

Smekningar

Kreativitet

Sång

Ömhet

Godhet

Vrede

Sorg

Glädje




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 327 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-02-26 14:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Glädje är bön, säger Moder Teresa!
2012-02-26

    ej medlem längre
Men du glömmer det viktigaste bön och förbön....Tack Birger
2012-02-26

  Mow Dean VIP
Pro livet

Rader som jag vill skriva under på.
2012-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP