Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår telepati förmedlar miraklet





Dina läppar

mot mina läppar

Tungor i dans

Ömhets ljusflöde

kuvar ångesten

och vår abnorma

dödslängtan

Vår telepati

förmedlar

miraklet

och glädjen

vaknar

när vi flyger

rakt in i solen.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-26 16:46



Bookmark and Share


    lory
säger bara MMMMMM
vilken ljuvligt text
2012-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP