Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min kolossala dödslängtan




Att bara sväva in i friden och kärleken

Att äntligen få VAKNA i själen

och jubla en gigantisk glädje

Att bli fri från denna sjuka värld,

att äntligen få komma HEM.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-26 16:49



Bookmark and Share


    lory
stark o berör
2012-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP