Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord 4





Drunkna

Alibi

Korona

Jubel

Sås

Icke-varat

Smitta

Sommar

The Cure

Kurage

Parasoll

Havet

Månen

Protokoll

Rädsla

Nittonhundrasjuttio

Yoko Ono

Stadshuset

Ångest

Frimärken

Förlösning

Drömmar

Stenkross

Midvintersol

Sjunka

Intriger

Mirakler

Nålspets

Sönderfall

Blixtvisit

Röster

Vrede

Fräknar

Leenden

Förändring

Fel

Höjdpunkter

Miljoner

Ljusår

Evighet

Strumplästen

Urin

Uppdrag

Kalas

Uppror

Bakteriehärd

Djävulen

Feber

Gemenskap

Livslögner

Jesus

Elektricitet

Orkan

Krypa

Hud

Gud.

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-26 17:01



Bookmark and Share


    lory
fantastisk,är mitt nästa ord..fina du...
2012-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP