Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tusen kyssar djupt



Vår kåthet är äkta romantik

Vår romantik är äkta kåthet

Poesin, kärleken och döden

är våra innerligaste bundsförvanter

Ögon i ögon

Själ i själ

Vi älskar med Gud som enda vittne

och Han/Hon ler sitt djupaste leende

Våra smärtor och vår vånda

upplöses när solen tänds

och det mystiska ljuset

flödar i våra hungriga kroppar

Vi lägger an från vår egoisms

och rädslas hamn

och färdas ut på kärlekens fria hav

Tusen kyssar djupt förenas vi i jublet

äntligen befriade från detta livs plåga

Våra själar är självlysande

och demonerna skriker sitt nederlag.

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-26 20:31



Bookmark and Share


  alvan
Kort och gott mycket snyggt! Sista meningen sitter riktigt bra.
2012-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP