Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BastuEromantik

Drar min tunga längs din våtvarma hud

Du ligger med ögonbindel på


i bastuns hetta

Du kvider av vällust och ber mej att komma in i dej

Men jag väntar.... jag väntar väldigt länge

bara smeker dej med fingertopparna

och tunga

Viskar hur mycket jag tycker om dej

att jag älskar dej

smörjer in dej med vaniljolja

och masserar dej ganska hårt som du vill

och vår svett rinner ymnigt

och du känner på mej

och säjer vad du är hård!

Ja... vad är det du gör med mej, svarar jag

 Jag tränger in i dej

snabbt

pumpar in och ut länge sakta

sen snabbare

hårdare

tills

vi

skriker

kommer underbart

tillsammans

i flammande

ursinnes

crescendo




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 339 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-02-27 15:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP