Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min outlevda KÄRLEK är min ÅNGEST





Ljuset i mitt sargade väsen förvandlas till kaos-mörker

när jag inte ger det till mina systrar och bröder

Min kärlek är ett solhav, vart ska jag göra av den?

Är mina medmänniskor beredda att ta in min gigantiska kärlek?

Varför ska jag ha så svårt att vara människa, varför kan jag inte

bara leva ut all min godhet, all min empati, all min generositet,

som katterna som badar i GUD och KÄRLEKEN?




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-02-27 21:49



Bookmark and Share


  bittemi VIP
Jag tror det kan vara svårt att både ta emot och ge kärlek. Man blir sårbar då man öppnar sej. Men så viktigt att kunna! ! Önskar dej både få och få ge din kärlek!
2012-02-28

    lory
mitt i prick...en gång till..bravo bravo maestro!"!!!!!!
2012-02-28

  aol
säger som annie, bara så träffande bra kommeterat, du vet en del blir blyga drar sej undan solhavet, men din skrift träffade mej mitt i hjärtat vännen, ett klart bokmärke,
2012-02-28

  Annie b'larsson VIP
Jag tycker mig ha märkt att människor kan vara lite rädda för kärlek; rädda för för mycket kärlek. Kan på sätt och vis förstå. Att bli överöst med oändlig kärlek, ger en skuldkänslor och kan också úpplevas som kvävande och ställer stora krav på den som tar emot.
Fast "älska lagom" är inte något heller för mig. En tankeställare kanske, dock.

Älska framför allt dig själv, Johan.

Men du ställer svåra och bra frågor.
2012-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP