Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar på väg hem från T-banan efter ett rockgig.


Snön som faller

Snön som faller
ligger som vita dun
gatlyktors sken
visar flingors flykt

Tystnad så vilsam
för öra och själ
saktar stegen
för njutningstid

Snön som faller
ligger i drivor
som bomull
förföriskt mjukt

Vithet och renhet
doftlöst men fräscht
kyligt mot huden
snön smälter direkt




Fri vers av AjBi
Läst 332 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-02-28 04:15



Bookmark and Share


    snöö
Tycker om dikter om snö, så fint som du beskriver den, så vill jag också vara. Gillar dina texter.
2012-07-04

    lory
vackert..smälter i mina öron..ler
2012-02-28
  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi