Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nakna ogenerade, fria

 




Våra rädslor och nojjor är våra murar

Om vi är fria och modiga nog att tillåta

varandra att avslöja och visa rädslorna

samtidigt som vi älskar varandra

så kommer dessa murar

~ i sinom tid ~
att falla och upplösas.

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 129 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-28 10:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP