http://www.youtube.com/watch?v=91pWp9XCx98&feature=endscreen&NR=1

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

http://www.youtube.com/watch?v=91pWp9XCx98&feature=endscreen&NR=1




Älskade, låt mej kyssa din djupaste olycklighet




Låt mej kyssa och neutralisera dina rädslor

Låt mej få smeka dina murar

Älskade berätta för mej om dina värsta mardrömmar

Jag vill inte att du ska vara ensam inför mörkret

Du är inte ensam, jag finns här för dej

Du har aldrig hakat på egots strategi,

och det är därför du är så himmelsk vacker

Men varken du eller jag hör ju hemma i denna världen,

där magin och själen är satt på undantag

och människor drunknar i spektakel och illusioner

Onda makter har invaderat världen, och vi har inget

att sätta emot nu, det är oss de vill plåga och utplåna,

men inget kan utplåna vår kärlek och sanning

Vi orkar inte med människor som inte är som oss,

och vi fylls av klaustrofobi i denna värld, vi längtar

hem, och vi har beslutat oss för att resa hem

Älskade, låt mej kyssa din djupaste olycklighet,

jag finns här för dej, jag lämnar dej aldrig. 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-28 16:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP