Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Födslovåndor




Världen befinner sej i ett tillstånd av födslovåndor,

den vill födas på nytt innifrån, fulländad men ofödd

väntar kärleken på att bejakas av de blinda människorna

Vi är urtidsvarelser på väg att bli människor.

 

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-28 16:37



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Visa ord med mycket substans !
2012-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP