Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Memoarena: Gonka

Om jag kan se ditt hjärta
Så kan jag känna hela dig

Om du öppnar dig inför mig
kan jag förstå dig bättre

Två syskon som aldrig bråkar
I en värld där alla stökar till det

Ta min hand
Vi är mitt i livet
Vid havet
Vid stenbrottet
Där fortsätter livet
samtidigt som jag lyssnar på dig
och försöker förstå att livet
är komplicerat

Du klarar detta






Fri vers av Schackpoeten VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-03-01 00:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP