Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

då .. du .. nu

DU
finns i mig

NU
lämna mig inte

jag saknar allt annat än mig, tills någon snuddar
.. når och nuddar ..
som du gör och BERÖR




Fri vers av e.m.m
Läst 252 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-01 14:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tycker mycket om din fina text.
2012-03-01
  > Nästa text
< Föregående

e.m.m