Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lögn

ogillar att jag ljög
ogillar att jag smög
ogillar att jag tyckte det var tillräckligt o dög!

vaför inte ärligt
varför försvann det som härligt
varför dödades lusten för det som begärligt?

min sanning stavar illa
min sanning är nu det minsta av det lilla
min sanning är en håla utan varningstriangel för att trilla

tro mig
jag lovar dig
annars lurar man sig





Bunden vers (Rim) av e.m.m
Läst 239 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-02 05:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

e.m.m