Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min Sorg Slår Svartblå Blixtar Omkring Sej





Min sorg glöder av vrede 

& slår svartblå blixtar omkring sej

Min sorg är ett ursinnigt Monster

som springer & springer


genom skogarna på nätterna

sover på dagarna

Umgås med vargar & björnar

är osårbar

Skrämmer skiten ur fromsnällgråa svampplockare

Visar en rejäl Kuk för machos som trodde dom var nåt

med sina tomma leenden & eufori över glänsande BMV:s 



Min sorg visar tänderna & ryter

åt sömnen

i köpcentrarna

där folks ögon skriker

WANNA BUY!!!!



Min sorg är förälskad i alla dessa kvinnor med lysande ögon

Dom som håller världen uppe

Dom som kämpar genom tsunamis av kärlekslöshet & arrogans

Min sorg är osynligt ljus rakt in i de olyckligas bröstkorgar

som bågnar under trycket från ett hänsynslöst & cyniskt samhälle

och skiträdda förtryckande män (& kvinnor)

& deras ensamma svikna bröder (& systrar)

som sitter framför datorn med förmörkad självkänsla




Min sorg skrattar kärlek

klär sej i svart & lila

& lyfter barn mot himlen

så att de kiknar

av glädje




Min sorg är hos de gamla & övergivna

Dom som BYGGDE vår lyx

men som bara väntar på uppvärmd mat från hemtjänsten

& på att Go kväll ska börja på TV

Viskar värme in i deras bittra tacksamhet

över en löjligt låg pension





Min sorg vrede kärlek & glädje

blir till ETT

& får vila sej i Drömmarna

om en gnistrande Hemkomsts frid

& jag får äntligen slappna av & gråta ett

närande värmande regn över undernärda

frysande själar, & över mej själv,

i den här konstiga "rika" världen.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-02 10:45



Bookmark and Share


  Filosofen2
Du är en människa i nöd just nu.

Var på psykakuten för många år sedan pga mina depressioner, som ville ta mitt liv. Läkaren sa:
"Vi kan inte lägga in dig, men piller kan du få"
Det var nog räddningen för mig, kanske, men inte för alla.

Tackar Gud idag för du inte tog ditt liv, Tackar gud för du orkar.

Din sorg, vrede, känsla av undergång är en väg mot nästa mål.... Du kommer överleva och se solen åter igen....

Du har rätt att känna precis som du känner.... Låt sorgen komma ut. Ta vara på vännerna som finns och kasta de som inte finns för dig....

Stolt över dig!
2012-03-02

  Nanna X
din sorg är en frisk kraft att räkna med tror jag!
2012-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP