Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FUSKBYGGARNA av mitt JAG i min barndom...





Jag hade ingen riktig mamma eller pappa; alltså de var

inte behöriga att ta hand om och uppfostra ett barn och en ungdom

För lite kärlek, skapade tidigt i mitt liv kaos och ångest

För lite öppen dialog, skapade ensamhet i själ och hjärta

Därför att jag inte blev sedd och bemött för den jag är,

så började jag skapa ett fantasijag, jag lärde mej att

stänga av min sorg, min vrede, min ångest, och denna

destruktiva strategi utmynnade i en psykos, det värsta som

kan drabba en människa, under ett års tid

Mina så kallade föräldrar var fuskbyggare, och nu sitter

jag här på psyket, 47 år gammal, och undrar vad jag ska

göra med mej själv, jag är utmattningsdeprimerad, snudd

på psykotisk, och posttraumatiserad, och inte kan en snäll

Martin Timell komma som i TV-programmet Fuskbyggarna,

komma och säja: "lugn Johan, vi ska fixa din själ!"




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-02 16:07



Bookmark and Share


    lory
oh vad den berör...kram
2012-03-04

  Dandelion
J,
mkt bra beskrivet,
vad kan ett barn göra,
luftlandsatt i denna värld...
- Jaha, e de så här de ska va...
luftlandsatt
Hoppas ok me dej, trots allt...
Kramar G,
hör av dej
2012-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP