Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagbok från PSYKET, fredag 2 mars 2012





Vaknade vid halv elva efter fantastiska och kreativa drömmar.
I en dröm hade jag en konflikt med min pappa som jag utkämpade väl.
Fick underbara varma inkännande mail utav Sophie här på poeter,
vilka lyste upp min dag och gav mej kraft att gå igenom ännu en dag
här på avdelningen. Har vilat mycket, vilket jag i min utmattning så väl behöver. Kollat på fuskbyggarna på TV. Pratade med min syster Iren på telefon. Jag mådde bättre än de föregående dagarna, kunde urskilja ett svagt ljus i mörkret. Jag frågade en av medpatienterna i rökrummet hur han mår, och fick en harang av mer eller mindre obegripligheter tillbaka.
Tittade på TV på kvällen, ett program om Erland Josephsson, intressant, sen Skavlan, som också var givande, med en brilliant Ben Kingsley.
Tittade sen en timme på filmen Jason Bourne 3, men tröttnade på all reklam. Fick ett sömnpiller utav en fin sjuksköterska som frågade hur jag mår, inte så vanligt att någon i personalen gör. 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-03 16:39



Bookmark and Share


    lory
önskar att du blir snart bra igen..värme o ljus kramar
2012-03-04

  Filosofen2
Blir så rörd av dina ord. Tårar sitter i mina ögon av lycka att våga säga jag räddade dig vännen. Just nu sitter jag och hör Thorsten Flink med Revolutionsorkestern med JAG RESER MIG IGEN!!!!
Denna sången kan jag säga är just dessa ord du kommer säga!
2012-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP