Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagbok från PSYKET, lördag 3 mars 2012





Vaknade efter att ha drömt att jag var psykiskt sjuk, vid halv elva-tiden.
Har gjort absolut ingenting denna dag, kollade på vintersport på eftermiddagen, legat och försökt komma ner i mej själv och nästla upp virrvarret i mitt bröst. Har fått fler lysande värmande mail från snälla Sophie och några andra, det finns hopp för mänskligheten!
Har bråkat med min vän och granne Göran, han är beskäftig och dumdryg.
Kollade melodifestivalen andra chansen, och min favorit Thorsten Flinck gick till final. En sjuksköterska undrade hur jag mådde förut, ett ljus i mörkret på denna tråkiga avdelning. Klockan är nu tio och jag ska ta mitt sömnpiller och gå och lägga mej och förhoppningsvis drömma kärleksdrömmar, och så ska jag meditera och be för alla stackars olyckliga människor, om det gör någon nytta. Jag känner mej utmattad och ganska tom i medvetandet.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-03 21:59



Bookmark and Share


    lory
hopppas att du vilar gott...jag skickar dig fina drömmar i en korg med massor av din favis choklad..nati
2012-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP