Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min svärfar var min plågoande...

 

 

...men nu är jag vuxen och kan försvara barnet jag
som fick ta så mycket skit.

Jag fantiserar att jag reser tillbaka i tiden, och ställer
min svärfar mot väggen, och kanske ger honom ett
ordentligt kok stryk...

Sen tar jag barnet jag i famn och tröstar och värmer...




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-04 16:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP