Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I min nattliga dröm så bemötte jag min pappa med vrede





I drömmen så var jag i en häftig konflikt med min pappa,

så som jag aldrig vågade medan han var i livet, då jag

var ett barn, och inte heller hade kurage eller förmåga

att säja nej till honom.

En sannerligen förlösande och renande dröm i vilken

jag ställde honom mot väggen med helig vrede.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-04 17:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP