Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom älskade, kyss min sovande själ





Kom älskade, kyss min sovande själ med din själs solstorm

Famna mitt förstummade hjärta med din ömhets mirakel

Smek mina illusioners fängelse, kyss min blinda ögon

med en kärleksdröm som du alltid har gjort

Trösta mitt inre olyckliga barn, hjälp mej att bli man igen

så ska jag sjunga dej mina innerligaste sånger.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-04 19:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP