Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Let the happiness in!





Vi är alla ämnade till att känna glädje

men någongång på vägen så stängdes våra själar

En tät tjock dimma omringar det bortglömda paradiset

Själlösa vandrar vi i glädjelöshet, solen sover,

 

Men vi kan alltid återvända till vårt naturliga tillstånd

Om försöker fokusera på att paradiset finns där bakom,

och vi ber Den Heliga Anden att skingra dimmorna,

så kommer dom, i sinom tid, att skingras,

och vi kan vakna och bli dom vi är, och stråla glädje.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-03-04 20:25



Bookmark and Share


    lory
öppna sig mot världen o känna tacksamhet
2012-03-06

  Bibbi VIP
Visdom.
2012-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP